Späť na oddelenia

Estetická medicína 

Koža je najväčší orgán ľudského tela. Ak sa chcete cítiť skvele vo svojej koži, vyvážená strava a výživové niekedy nemusia postačovať. V našej klinike vykonávame široké spektrum zákrokov v rámci estetickej dermatológie, pomocou ktorých vám pomôžeme dosiahnuť vzhľad, po akom túžite a zároveň vás zbavíme ťažkostí, ktoré vám prekážajú pri každodennom živote. 

Všetky zákroky

ZÁKROKY ESTETIckej medicíny

01

Zastavte starnutie overeným a spoľahlivým zákrokom. Aplikácia botulotoxínu je rýchly, bezpečný a veľmi účinný spôsob na odstránenie mimických vrások. Zbavte sa smutného výrazu tváre a nechajte svoju krásu opäť rozkvitnúť.

Zistiť viac

02

Vykonávame moderný zákrok zväčšenia pier kyselinou hyalurónovou, ktorý poskytuje prirodzený a dlhotrvajúci výsledok. Procedúra je bezpečná a neinvazívna, s minimálnym rizikom nežiadúcich účinkov.

Zistiť viac

03

Poskytujeme inovatívny spôsob vyhladenia vrások kyselinou hyalurónovou. Táto neinvazívna procedúra zahrňuje precíznu aplikáciu kyseliny hyalurónovej na vyplnenie vrások a zlepšenie hydratácie pleti s okamžitými a prirodzenými výsledkami.

Zistiť viac

04

Ošetrenie Drakula terapia (PRP) je založené na regeneračnom účinku krvnej plazmy, ktorá je veľmi bohatá na rastové faktory, prírodné proteíny a imunoglobulíny. Používa sa najmä na omladenie pleti a vyhladenie vrások.

Zistiť viac

05

Mezoterapia je veľmi účinná metóda omladenia pleti. Ide o overené ošetrenie v estetickej medicíne, ktoré má prirodzený, no zároveň viditeľný dlhodobý efekt. Mezoterapia v našej klinike je veľmi komfortná a takmer bezbolestná.

Zistiť viac

06

Pri enzýmovej terapii pracujeme s 3 druhmi enzýmov, resp. ich kombináciami – kolagenáza, lipáza a hyaluronidáza. Tie slúžia na lokálne odstránenie tukových zásob, omladenie a spevnenie ochabnutých kontúr, liečbu jaziev či akné.

Zistiť viac

07

Vďaka inovatívnemu prístroju PLAXPOT vieme veľmi účinne odstrániť a korigovať vaše chybičky krásy s dlhodobým efektom. Patria k nim predovšetkým ochabnuté očné viečka, vrásky na čele a vrásky v okolí očí či úst.

Zistiť viac

08

Pri tejto inovatívnej metóde využívame plazmu bohatú na krvné doštičky na zmiernenie opuchov, stimuláciu regenerácie tkaniva a dosiahnutie mladistvého vzhľadu. Výhodou je komfortný spôsob aplikácie a rýchla regenerácia.

Zistiť viac

09

Využívame inovatívne metódy pre obnovenie mladistvého vzhľadu pokožky. Vďaka moderným technológiám dosiahneme vyhladenie vrások, kožných nedokonalostí a zlepšenie celkovej textúry pokožky na rukách.

Zistiť viac

10

Ponúkame efektívne riešenia pre dosiahnutie jednotného a bezchybného tónu pleti. S využitím moderných technológií eliminujeme nežiaduce pigmentácie, zlepšujeme textúru pokožky a zabezpečíme dosiahnutie mladistvého vzhľadu.

Zistiť viac

11

Pri neinvazívnom liftingu viečok využívame najmodernejšie technológie na zlepšenie elasticity a vzhľadu pokožky okolo očí. Procedúra je bezbolestná a bez chirurgického zákroku. Výsledkom je zdvihnutie očných viečok a redukcia vrások.

Zistiť viac

12

Využívame moderné techniky na zmiernenie hyperhidrózy a dosiahnutie dlhodobej úľavy od nadmerného potenia. Bezpečný a neinvazívny zákrok vám umožní vrátiť sa k denným aktivitám s väčším pohodlím a sebavedomím.

Zistiť viac

NENAŠLI STE
ČO STE HLADALI?

V klinike Revive sa prostredníctvom najmodernejších prístrojov a inovatívnych metód postaráme o to, aby ste mali život podľa vašich predstáv.

Kontaktujte nás