Späť na oddelenia

Gastroenterológia

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and 

Všetky zákroky

ZÁKROKY Gastroenterologickej AMBULANCIE

01

Naši skúsení lekári vykonávajú komplexné vyšetrenia, vrátane cytologického odberu a ultrazvuku, aby zachytili potenciálne problémy v raných štádiách. Zakladáme si na individuálnom prístupe a špičkovej starostlivosti.

Zistiť viac

02

Vykonávame zákroky na odstránenie patologických výrastkov na vonkajšom genitáli alebo v pošve ako i na odobratie tkaniva na ďalšiu diagnostiku pomocou histologického vyšetrenia. Zákroky je možné vykonať v lokálnej anestézii.

Zistiť viac

03

Zoznámte sa so svetovou novinkou, laserovým ošetrením intímnych partií Gynolaser. Toto ošetrenie je vhodné pre pacientky, ktoré trápi únik moču, nekvalitný intímny život, nedostatočné zvlhčenie či opakujúci sa zápal.

Zistiť viac

04

Vykonávame liečbu inkontinencie inovatívnym prístrojom Gynolaser. Ošetrenie prebieha ambulantne, bez potreby lokálneho znecitlivenia a trvá približne 20 – 25 minút. Počas zákroku pracujeme iba s laserom, bez skalpela.

Zistiť viac

05

Labioplastika, korekcia veľkých pyskov ohanbia, je v súčasnosti veľmi žiadaná. Ide o rýchly a pomerne jednoduchý chirurgický výkon, ktorý dokáže výrazne prispieť k tomu, aby sa žena cítila komfortnejšie a sebavedomejšie.

Zistiť viac

NENAŠLI STE
ČO STE HLADALI?

V klinike Revive sa prostredníctvom najmodernejších prístrojov a inovatívnych metód postaráme o to, aby ste mali život podľa vašich predstáv.

Kontaktujte nás