Späť na zákroky

LIEČBA INKONTINENCIE

Vykonávame liečbu inkontinencie inovatívnym prístrojom Gynolaser. Ošetrenie prebieha ambulantne, bez potreby lokálneho znecitlivenia a trvá približne 20 – 25 minút. Počas zákroku pracujeme iba s laserom, bez skalpela.

Viac o zákroku

Únik moču, nekvalitný intímny život, nedostatočné zvlhčenie a opakujúce sa zápaly. Riešite tieto nepríjemnosti aj vy? Podľa štatistík sa s nimi stretáva viac než polovica žien po pôrode, menopauze alebo odstránení maternice (hysterektómia). Pozitívnou správou je, že okrem chirurgického zákroku či dlhodobého cvičenia Kegelových cvikov sa tieto gynekologické ťažkosti dajú dnes riešiť aj inak. Rýchlo, bezbolestne, bez dlhodobej rekonvalescencie a vedľajších účinkov. Zoznámte sa so svetovou novinkou, laserovým ošetrením intímnych partií Gynolaser.

Pre koho je vhodné ošetrenie Gynolaser

Vplyvom starnutia, hormonálnych zmien a pôrodov dochádza u ženy k zníženiu elasticity vaginálneho tkaniva, strate kolagénu a svalovému ochabnutiu. Tieto anatomické zmeny častokrát vedú ku vzniku stresovej inkontinencie (únik moču pri kýchnutí, smiechu, zakašľaní atď.), vysychaniu vaginálnej sliznice a nedostatočnému zvlhčeniu, či dokonca bolestivému pocitu pri pohlavnom styku. Ak vám život strpčuje ktorýkoľvek z týchto zdravotných problémov, pomôcť vám môže práve ošetrenie Gynolaser. Okrem uvedého je vhodným riešením aj pre všetky dámy, ktoré majú opakujúce sa zápaly a kvasinkové infekcie.

Ako prebieha laserové ošetrenie Gynolaser

Ošetrenie prebieha ambulantne, bez potreby lokálneho znecitlivenia a trvá približne 20 – 25 minút. Počas celého zákroku pracujeme iba s laserom, bez použitia skalpela, poškodenia slizníc a krvácania. Princíp je založený na tepelnom (termálnom) efekte, ktorý je dosiahnutý v mikroskopických stĺpcoch. Tým sa znižuje riziko poškodenia okolitých tkanív, dochádza ku kontrakciám kolagénových vlákien a stimuluje sa tvorba nového kolagénu (neokolagenéza). Pri ošetrení používame špeciálny frakčný CO2 laser zn. FRAXIS Gynolaser. Lasery FRAXIS sú najnovšou generáciou laserov založených na novej technológii bezlampového systému. Vďaka tomu je ošetrenie maximálne bezpečné a bez nežiadúcich účinkov. Podľa potreby je možné opakovanie po 4 týždňoch.

Rekonvalescencia a efekt

Po ošetrení klientka nepociťuje žiadne bolesti a môže sa vrátiť do bežného života. Rekonvalescencia je krátka a najčastejšie prebieha bez komplikácií. Pre lepšie hojenie je vhodné niekoľko dní zavádzať intravaginálne čípky s kyselinou hyaluónovou Cicatridina, ktoré sú bežne dostupné v lekárni. Po dobu 7 dní po zákroku odporúčame vyhýbať sa intímnemu styku a kúpaniu po dobu 5 – 7 dní.

Efektom zákroku je zúženie vagíny, zlepšenie jej elasticity a spevnenie vaginálnej sliznice a okolitých štruktúr, s následným zlepšením podpory močovej trubice a mechúra.

Výhody ošetrenia Gynolaser

  • klinickými štúdiami overená technológia s účinnosťou až 97%
  • ošetrenie je bezbolestné bez dlhodobej rekonvalescencie
  • silnejší orgazmus a intenzívnejšie pocity pri pohlavnom styku u oboch partnerov
  • liečba stresovej inkontinencie (únik moču pri zakašľaní, kýchnutí, smiechu, športe)
  • liečba zníženej vlhkosti a s tým súvisiace svrbenie až bolestivé pocity
  • vyrovnanie pH a posilnenie imunity v pošve
  • liečba chronických kvasinkových zápalov a infekcií močových ciest
  • liečba poklesu maternice
  • náhrada estrogénovej terapie

Pokyny pred ošetrením

Pred ošetrením je potrebné absolvovať cytologické vyšetrenie u svojho gynekológa a s výsledkom (nie starším ako 6 mesiacov) sa objednať v našej ambulancii na konzultáciu. Gynekológ po konzultácii a vyšetrení rozhodne o vhodnosti ošetrenia a zákrok je možné realizovať.

OBJEDNAJTE SA
NA KONZULTÁCIU ALEBO VYŠETRENIE EŠTE DNES

Na vašom zdraví nám záleží. V našej linike vám poskytneme kvalitnú a odbornú starostlivosť.

 Objednať sa môžete telefonicky na čísle +421 911 45 45 50, emailom na revive@revive.sk alebo online cez objednávkový formulár.